torstai 31. lokakuuta 2013

Halloween Karaoke

Halloween Japanissa. Tyypilliseen tapaani uhosin suurista megabileistä ja halloween-asuista ja ja ja. Joopa joo. Koulukiireet ja oma aikaansaamattomuuteni johtivat siihen, ettei ollut juhlia eikä naamamaalia. Jotenkin kuitenkin halusin vainajien henkiä juhlistaa, joten lähdin (tänä vuonna ensimmäistä, mutten suinkaan viimeistä kertaa) suomalaiseksi tylsimykseksi naamioituneena  karaokeen, joka oli suurta mielikuvitusta käyttäen nimetty Halloween Karaokeksi.
Muonitus hoidettiin nyyttärimeiningillä.
Seurakunta oli jälleen monenkirjavaa: edessä jenkkejä, takaosassa yksinäinen virolainen ja ranskalaisia. Suomineidon tunnistaa tukan väristä.
Munakkaan kimpussa Perceval, tyylitietoinen ranskalainen.
Kaikki kipaleet ei oikein kolahtanut. Myötäposeeraan vieressä.
Illan päätähti oli ehdottomasti amerikkalainen vaihtari Alicea, joka osaa sekä laulaa että esiintyä. Lisäksi Alicea on synnynnäinen koomikko ja ulkonäkökin jotensakin täsmää, joten kutsun häntä Nagoyan Elleniksi!


Tulisia sipsejä....
...selkeästi ei maistunut.


Two men down!
Illan kohokohta oli kuitenkin amerikkalaisten vaihtareiden, Alicean ja Rachelin, karaokeversio This Is HalloweenistaKatso videoklippi TÄSTÄ!
This is Halloween, this is Halloween
Halloween, Halloween, Halloween, Halloween
Halloween, Halloween
Yhteensä vietimme iltaa etukäteen varatussa karaoke-huoneessa neljä tuntia. Mitä tämä hupi maksoi? Noin kaksi euroa per nenä. I love Japan.

2 kommenttia:

  1. "suomalaiseksi tylsimykseski pukeutuneena" HAA HAA HAA! Sun pitäis oikeasti alkaa tehdä työksesi jotain tekstiä tuottavaa :D sulla on ihania nuo sutkautukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tonne mä TAHDON. Ja paljon outoja kavereita mukaan..

      Poista