VAROITUS: Tämä päivitys tulee pitämään sisällään vain ja ainoastaan ruokaa, ruokaa ja ruokaa.
Aloittakaamme nabemonolla (鍋物) eli japanilaisella pataruolla:
Akakara (赤から)-nimisessä mestassa ruoan tulisuuden saa valita asteikolla yhdestä kymmeneen.
Minä halusin tietenkin kokeilla sitä tulisinta!
Minä halusin tietenkin kokeilla sitä tulisinta!
赤10番:"Kyyneleet tulevat virtaamaan..." |
Kaalia, sieniä, tofua, pekonia, lihapullia jne. tulisessa soosissa. |
Ei ollut niin tulista kuin mitä luvattiin.
Mutta mikä nabessa on parasta? Se, että sitä syö pari tuntia eikä siltikään ole ähkynä
Mutta mikä nabessa on parasta? Se, että sitä syö pari tuntia eikä siltikään ole ähkynä
....mikä johtaa siihen, että tilasimme myös vähän yakinikua (焼肉) eli grillattua lihaa:
Lihalliset nautinnot osa kaksi, yakinikua (焼肉)paikassa Hyakuenya (百えん屋):
Burn baby burn. |
Lihalliset nautinnot osa kolme, uppopaistettua lihaa(?):
Jessus tuota määrää.. |
Itse tilasin tonkatsua eli porsaanleikettä. Ateria oli valtava ja maksoi noin 8 euroa. |
Ja syksyn kulunein lause on
「それから焼き芋一つ下さ。」 Niin ja sitten vielä yksi yaki-imo, pliis.
Ja lopuksi vähän myös tuota imelää puolta:
Tästä löydöstä kaikki kunnia kuuluu Tiinalle: Tochiotome-rate. Mansikan makuista maitoa. |
Jenkkiherkkuja. |
Kermakakkua. |
...ja vielä vähän lisää herkkuja. |
Tonkatsu näyttää hyyvältää.. Myös friteerattu liha kuulostaa hyvältä, mutta näyttää kummalliselta >:D
VastaaPoista