sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Helmikuinen lomaviikko

Ensimmäiset kevätlomaviikot kuluivat mukavasti rästiin jääneiden hommien parissa, mutta nyt en enää tiedä, mitä tekisin kaikella tällä vapaa-ajalla! Ilman ulkoista painetta opiskelusta ei tahdo tulla mitään ja kanjien pänttäämisen sijaan aika on kulunut jenkkisarjojen (Walking Dead, Game of Thrones, Breaking Bad) parissa. Kun ei ole pelkoa luennolta myöhästymisestä, voi kukkua yömyöhään ja nukkua luvattoman pitkään. Eieiei, loman ei pitänyt mennä näin..! Pikkusiskon tulokin lähestyy, mikä häiritsee keskittymistä ennestään (seliseli) - siispä pitäkäämme takoyaki-hippalot osa 2!

Shoppailua Shiogamaguchissa.

Nuudelivalikoima.

Erityisen illasta teki sen, että virolaisen Greten äiti osallistui seuraamme! Ah, miten viron kieli kuulostikaan kotoiselta <3

Kaikki merennelävät on mahdottoman halpoja!
Daikon (大根)on päheen näköinen vihannes ja toimii monessa ruokalajissa!
Takoyaki-ainekset.



Greten äiti oli ihana!
Virolaisia herkkuja.
Perjantai-iltana ruotsalainen Axel koputti ovelleni ja lahjoi minut siiderillä ja superhyvällä sämpylällä pätkimään tukkaa. Oli jotenkin nostalgista leikata pitkästä aikaa ananastukkaa (niin paljon kuin... tuohtumusta viime kesän ananastukkateiniasiakkaat Clipsissä aiheuttivatkin)!


Parturoinnin jälkeen tajusimme, että Sotshin Suomi-Ruotsi-jääkiekkopeli alkaa piakkoin. Kisan seuraaminen suorana ilman telkkaria osoittautui haasteelliseksi, mutta onneksi entinen Chukyo-vaihtari Tiina oli tavoitettavissa ja pääsimme seuraamaan kisaa Skypen kautta!


Laskiaspulla oli kelvannut täälläkin!
HAKKAA PÄÄLLE!
No joo, ja tietenkin me hävittiin...
Äiti sanoo, ettei katso Suomi-Ruotsi-otteluita, koska silloin Suomi varmasti häviää. Mun pitäisi kai tehdä samoin...


Lohdutukseksi tein seuraavana päivänä S:n kanssa suomalaisia lihapullia ja köyhiä ritareita! Ottaen huomioon, että pöytätilaa ei ollut (mm. jättisipulin pilkoin lieden päällä minileikkuulaudalla ARGH), tämä oli aika hyvä suoritus! Myönnettävä on, että Vihtavuoren sinistä keittiötä tuli ikävä. Ensi vuonna paistan tämänkin vuoden edestä pullia ja pipareita!! (ง •̀_•́)ง

Köyhistä ritareista tulee aina niin isä mieleen <3
Ensikerralla luvassa (toivottavasti) informatiivinen pläjäys Japanin työnmetsästyksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti